5 خطا جبران ناپذیر بر روی سئو وردپرس

۵ خطا جبران ناپذیر بر روی سئو وردپرس

۵ خطا جبران ناپذیر بر روی سئو وردپرس

بدون تردید هرقدر از سئو گفته شود این موضوع تمامی ندارد و برعکس، هر روز بیشتر از روزهای قبل، توسعه و ارزش و دشواری و تئوری‌های آن آشکار تر می‌شود.

یکی از اشخاصی که مدت زمان زیادی است که در این حیطه تلاش میکند Tom Ewer، مدیر گروه ManageWP می باشد که از گسترش دهندگان پرکار وردپرس هم محسوب می شود.

آن چیزی که در ادامه مطالعه میکنید،ترجمه مقاله ای می باشد با عنوان ۵crazy SEO mistakes not to make in WordPress

۵ خطا جبران ناپذیر بر روی سئو وردپرس

۵ خطا جبران ناپذیر بر روی سئو وردپرس

اثر Tom Ewer

یکی از موردهایی که از طریق نویسنده اصلی نوشته شده، به دلیلی که در پایان گفته می شود، در این مقاله ترجمه نشده است نویسنده با اعتنا به اصل امانت داری در ترجمه،

اقدام به تالیف در قسمت هایی که احتیاج به توضیحات بیشتر جهت فهمیدن بهتر مبحث برای مخاطب فارسی زبان بود را نموده است.

یک نظرگاه خیلی بد و غیرمنطقی، اطراف وردپرس وجود دارد که فرض می‌کند هسته وردپرس، بیرون از باکس‌های کمکی ( مثل افزونه‌ها. مترجم ) به زیبایی و با نهایت توانایی برای موتورهای جستجوگر سئو شده می باشد و این در صورتی می باشد که هسته وردپرس خیلی کند بوده و احتیاج دخالت انسانی برای گسترش دارد.

در واقع چنانچه کار و تلاش های سئو تعطیل شود، امکان بروز ضعف بالقوه در محتواهای انتشار شده خیلی بالا می‌رود.

منتها حتی اکثری از اشخاص که فکر می‌کنند سایت خود را مهندسی کرده و همه ی جهات را مراعات کرده‌اند، امکان دارد چه اکنون و چه گذشته مرتکب اشتباه های دیوانه‌وار در سئو شده باشند.

پس ، چند دقیقه ای را بر روی این اشتباه ها و تشریح و شناخت آنان دقت خواهیم کرد.

۱ – عرضه نشدن نقشه XML برای وبسایت

نقشه وبسایت خود را معرفی کنید، در غیر این حالت امکان دارد محتواهای شما یافت و مشاهده نشود.

(منظور از نقشه وبسایت، وجود داشتن آن در وبسایت نیست لیکن عرضه دادن آن به وبمستر تولزهایی مثل بینگ و گوگل و یاندکس می باشد.مترجم).

من یک قانون سرانگشتی برای این مبحث دارم که راهبرد های جدید جستجوگرها را به من گوش‌ زد می‌کند: چنانچه گوگل می‌گوید که عرضه ندادن نقشه، امکان دارد منجر به مشاهده نشدن محتوای من بشود، من این موضوع را جدی گرفته و نقشه را دست کم به یکی از موتورهای جستجوگر معرفی خواهم کرد.

اما مبحث نقشه‌های وبسایت به همین‌جا پایان نمیابد و فقط بهره گیری آن، مشاهده کردن  محتوا نیست.

نقشه می‌تواند شناسنده قسمت هایی از سایت وبمستر باشد که هیچ راهبرد دیگری توانایی معرفی آنها نمی باشد.

اینها اطلاعات اضافه‌ای می باشند که فقط در نقشه موجود می باشد یا داده‌های متا پیوسته به عکسی ویژه(مثل مدت زمان اجرای یک فیلم) و یا چنانچه شخص ، در حال اجرای یک سایت تازه و ارتباط آن با ‌سایت دیگر باشید، نقشه‌ها می توانند این تحرکات را هم به جستجوگرها برسانند که گوگل و بقیه جستجوگرها هم بتوانند ارتباط آن سایت و یا لینک را یافت کرده و تحلیل کنند

براین اساس می‌توان گفت که فیزیک و بدنه یک ‌سایت برای چشم عنکبوت‌ها، نقشه وبسایت آن‌ها می باشد که این چشم‌ها دوست دارند که لباس درخور را بر تن این فیزیک ببینند که همان فرمت مورد سلیقه آنها، XML می باشد که ربات‌ها با آن، نمایه و سیمای یک سایت را می‌شناسند

. شخص می‌تواند این نقشه را دستی تولید کند و یا به شکل اتوماتیک آن را ایجاد کند. توصیه من، در ادامه آمده است:

گوگل Sitemaps XML

با بیشتر از ده میلیون دانلود و رتبه ‌بندی میانه ۴٫۷ از ۵، شما می‌توانید اطمینان حاصل کنید که این افزونه مجانی می‌تواند کارهای بسیار و اثر گذاری برای شما انجام دهد.

نقشه وردپرس پیاده سازی شده از طریق Yoast

این پلاگین مجانی حاوی مقدار بسیاری از توابع SEO و مورد پسند ربات‌ها می باشد.

یکی از آن‌ها ژنراتور XML نقشه وبسایت می باشد، خیلی عالی و به شکل اتوماتیک، بعد از هر ارسالی آپدیت می‌شود.

اینها به شکل اتوماتیک آپدیت می‌شوند. شما تنظیمات را انجام داده و در بقیه ی کارهای آن ها دخالت نکنید و بقیه ی کارها را به آن ها وا گذار کنید.

گوگل برای عرضه ندادن نقشه، شخصی را جریمه نمی‌کند. فقط پیشنهاد می‌کند که چرا شما نقشه وبسایت خود را درج نمی‌کنید؟

۲ – طبقه‌بندی و تگ‌های ضعیف

من می‌توانم مقدار زیادی ایراد منطقی را به وبسایت هایی که از تگ یا برچسب بهره گیری نمی‌کنند یا درست بهره گیری نمی‌کنند وارد کنم.

این مساله تماما منطقی می باشد که برچسپ‌ها، راه های تعامل زیاد تر را مهیا می‌کنند.

منتها حرف ما بر سر نقطه های قوت نمی باشد، چون همین نقطه قوت، در حالتی که بهره گیری نشود یا بد و بی‌ مربوط و بیش از اندازه بهره گیری شود، می‌تواند بازدید کننده را سریع متقاعد کند که سایت را ترک کند.

طبقه بندی محتوا با بهره گیری از برچسب‌ها و تگ‌های مناسب و پیوسته، نه تنها به یوزرهای بازدید کننده، بلکه به جستجوگرها هم یاری می دهد که آسان تر محتوا را یافت کنند که این هم در نوع خود از مولفه‌های سئو می باشد.

هر چند که برخی از جستجوگرها امکان دارد بایگانی را از طریق تگ‌ها را SERPs شناخته و نشناسند  و در عوض، از تگ‌ها برای پیدا کردن بهتر کلمه های کلیدی بهره ببرد که وب‌سایت شما و محتوای مد نظر با آن همساز شده است.

اجازه بدهید موضوع را با یک نمونه عرض کنم.

چنانچه یک سایت در حیطه حیوانات و باغ وحش کار می‌کند و تمرکز خاصی بر روی کلمه llamas دارد، چنانچه شخص از صفحه های گوناگون، تگ‌هایی با عنوان llamas را به صفحه های مختلف بدهد، به خوبی بین صفحه هایی با کلمه کلیدی مقصود، ایجاد ارتباط کرده  که شاخصی خیلی قوی برای گوگل به حساب می آید که اهمیت خاصی برای کلمه llamas قائل شود.

۳ – تعریف نشدن نشانی های متعارف برای وبسایت

اگر شما تا الان درمورد canonicalization چیزی به گوشتان نخورده، خودتان را کنترل کنید، امکان دارد موضوع کمی سرگردان کننده باشد.

من برای گفتن  این مبحث، به گفته‌ای از مت کاتز اشاره می‌کنم : Canonicalization روال چیدن بهترین نشانی در مدت زمانی می باشد که چندین انتخاب وجود دارد و اصولا به صفحه های اصلی یا خانگی اشاره دارد.

مثلا،این مورد را در نظر بگیرید که اغلب مردم از آن بهره گیری می‌کنند

www.example.com

example.com

www.example.com/index.html

example.com/home.asp

منتها از لحاظ فنی همه این نشانی ها با یکدیگر متمایز می باشند.

وب سرور می‌تواند مطالب کاملا متنایز برای همه آن‌ها را داشته باشد.

زمانی canonicalizes در وب‌سایت به درستی اجرا شده، گوگل هم استقبال کرده و بهترین نشانی را در موقعیت های بهتری می گذارد و ما هم باید تلاش کنیم که بهترین نشانی ها را در پیوندها انتخاب کنیم.

در موردی راحت، شما به گوگل یاری می دهید که سرچ نکند بلکه در بازبینی اول، نشانی متعارف را بردارد و از همه اساسی تر اینکه همه ی نشانی ها  به شکل متعارف و قابل درک برای گوگل تولید شوند.

این کار به طور کلی یک مراحل کار سه مرحله‌ای می باشد:

به وردپرس بگوید که نشانی ها چگونه باشد (i.e. http://www.yoursite.com/ or http://yoursite.com/)

گوگل (با بهره گیری از پیام به شما در گوگل وبمستر تولز) بگوید که نشانی ها چگونه باشد

بهره گیری از یک افزونه (مثل افزونه سئو وردپرس پیاده سازی شده از طریق Yoast) که این مقوله را تنظیم کرده و اطمینان حاصل شود که URLهای رایج در هر صفحه از وبسایت شما تعریف شده است.

این مبحث امکان دارد  کمی پیچیده باشد. شما می‌توانید یک راهنمای کامل برای canonicalization در وردپرس را اینجا یافت کنید.

۴ – بهینه نشدن وبسایت در Google+ Authorship

همانگونه که از اوت ۲۰۱۴ و در آخرین آپدیت، گوگل در نتایج نویسندگی در SERPS نمایش می‌دهد، اکنون ، با بهره گیری از فعال‌سازی توانایی REL، نویسنده، محتوای خود را در موقعیت بهتری خواهد دید.

جان مولر می‌گوید که آن‌ها این روش را در امتیاز دهی ادامه خواهند داد. او در ادامه می‌گوید:

دوستان آنان در گوگل هم می‌توانند زودتر، تحولات را دیده و محتوای آنان را در نتایج جستجو یافت کنند.

چه دوست داشته باشید و نداشته باشید، Google+ در این حیطه اثر گذار می باشد.

چنانچه شما در Google+ می‌نویسید و پرکار هستید، بی تردید شما دیده می‌شوید و این دیده‌شدن حتی چنانچه یک لینک کوتاه یا یک تصویر از ‌وبسایت شما باشد، اساسی و مهم می باشد .

به صورت چکیده، نویسندگی در وبسایتی که در Google+ یکپارچه شده است می‌تواند به صورت چشم‌گیری بر جذب مخاطب تاثیر مثبت بزارد.

امکان دارد شما خصوصیت های این کار را ندانید منتها من به گفته‌ها و آموزش‌های گفته شده در این مورد،

My favorite tutorial is by WPBeginner خیلی علاقمند می باشم.

۵ – بهینه نشدن پست‌ها در SERPs

این خطا شبیه به خطا قبلی در مورد بی اهمیتی نویسندگی در + Google می باشد، که آن را به عنوان نرخ clickthrough که به SERPs هم معروف می باشد می‌شناسیم.

این موضوع که ازطریق نویسنده مطرح شده، از آنجا که ارزش آن از نظر گوگل زیر پرسش رفته و این گمان وجود دارد که گوگل آن را تحلیل نکند، در این مقاله ترجمه نشد.

مبحث SERPs به نوعی اشاره به متاتگ‌ها و دیسکریپشن و بهره گیری بی پایان از آن را دارد که به نظر می‌رسد گوگل برای آن ارزش زیادی قائل نمی باشد و مدت‌هاست اعلام کرده که دیسکریپشن، دیگر در نتیحه های رتبه بندی گوگل اثری ندارد. مترجم