الگوریتم‌های بینگ و تفاوت آن با الگوریتم‌های گوگل

الگوریتم‌های بینگ

الگوریتم‌های بینگ

این نوشته، ترجمه ای می باشد از سری مقاله های JOURDAN ROMBOUGH، نگارنده با رعایت کردن اصل امانت داری در ترجمه، دست به تالیف در قسمت هایی که احتیاج به توضیح های بیشتر به سبب درک بهتر مبحث برای مخاطب فارسی زبان بود زده است.

اکثرا، نام اینترنت را با نام گوگل می‌شناسیم. جای تعجب هم دارد. در سال ۲۰۱۳ تا حالا، ۶۷ % از سهم بازار سرچ را در اختیار دارد.

به نظر می‌رسید که موتور جستگوگر بینگ، به عنوان دنبال کننده گوگل و یاهو به عنوان حریف گرفتن تبلیغ ها، به سرعت از سال ۲۰۱۳ به بعد متوجه شدند که ملزم می باشد در یکپارچه شدن به جا، در مقابل هم دیگر قرار نگرفته و در کنار یکدیگر یکپارچه شوند تا شاید سهم بیشتری از بازار را به دست بگیرد.

نتیجه این یکپارچه شدن برای وبمسترها خبر خوبی بود، به ویژه وبمسترهای ایرانی که همیشه با محدودیت‌های یاهو برای کشور ایران رو به رو بود.

بینگ و یاهو با یکپارچه شدن با یکدیگر، پیروز به تصرف ۱۷ % از سهم بازار اینترنت شدند.

این سهم از بازار کلیک، ممکن است برای یوزرهای عادی اینترنت، قابل چشم پوشی و حتی مسخره آمیز باشد.

منتها بدون تردید برای یک وبمستر به این شکل نمی باشد و یک وبمستر پیروز، این سهم ۱۷% را ندیده نمی‌ گیرد.

چگونه می شود صفحه های وب‌سایت را در بینگ و یاهو درج کرد؟

قبل از هر جوابی، ملزم می باشد که وب‌مستر با الگوریتم‌های سر سخت بینگ و یاهو آشنایی داشته باشد.

در گام دوم، وبسایت خود را درست و نه تنها با فرستادن یک نشانی برای آنها در این دو موتور جستجوگر درج کرده بلکه نقشه وبسایت خود را به آن ها معرفی کند.

الگوریتم‌های بینگ و یاهو چیست و چه تفاضل هایی با الگوریتم های گوگل دارند

درج محتوای چند رسانه‌ای

الگوریتم‌های بینگ، بیشتر به دلیل درج مطالب و صفحه های شامل پرونده‌های چند رسانه‌‌ای پیاده سازی شده اند و بدون تردید در درج محتوای چند رسانه‌ای، فضای درخور تری نسبت به گوگل دارند و بیشتر هم جهت جستجوی این مطالب به بینگ و یاهو رجوع می‌کنند.

الگوریتم های بینگ، محتوای چند رسانه‌ای را می‌تواند از نقشه‌های وبسایت یافت کرده و به سرعت درج کند.

منتها لازمه این ایندکس این می باشد که وبسایت در وبمستر تولز بینگ، درج شده باشد.

بنابراین در گام نخست، در نخستین تفاضل دانستیم که الگوریتم‌های بینگ، محتوای چند رسانه‌ای وبسایت ‌ها را خیلی بهتر از الگوریتم‌های گوگل ایندکس می‌کند.

 علت آن چیست؟

دلیل این موضوع هم این می باشد که الگوریتم‌های گوگل، به مطالب HTML خیلی وابسته می باشند و این به مفهوم می باشد که محتوای چندرسانه‌ای از طریق آنها با دشواری ایندکس شده یا کلا ایندکس نمی‌شود.

تا جایی که طراح های افزونه سئو یاست، در تنظیمات آن گفتند که قسمت رسانه از نقشه‌های وبسایت تیک خورده و پاک شود.

این موضوع برای مالکین وبسایت‌ های فلش و وبسایت‌هایی که قالب فلش دارند، بسیار تخریب کننده می باشد .

می‌توان با ملحق کردن تحولاتی، فلش و چند رسانه‌ای‌ها را هم تمام و کمال به گوگل معرفی کرد، منتها گوگل اصولا از محتوای چندرسانه‌ای استقبال نمی‌کند.

این در حالتی می باشد که بینگ و یاهو، با آغوش باز از این فایل‌ها و وبسایت‌ ها استقبال می‌کنند و به همین علت می باشد که بینگ و یاهو، جدا از گوگل برای خود نهادهای رتبه بندی ویژه ای دارند.

بینگ، قدیمی تر

نتیجه های جستجوی بینگ، خیلی قدیمی تر از گوگل می باشند.

این موضوع برای وب‌مسترها از این نظر قابل اهمیت می باشد که می‌توانند به دیرینگی محتوایی که در بینگ درج می شود پی ببرند.

منتها موردهای چند رسانه‌ای، همان‌ گونه که در بالا گفته شد، با سرعت زیادتری ایندکس می‌شود.

به نظر می‌رسد که بینگ در آپدیت محتوای خود در جستجو، دچار تردید می باشد .

منتها گوگل هم مخصوصا قبل از آخرین به روز رسانی الگوریتم پیج رنک در سال ۲۰۱۳ نمایش داده بود که به لینک ها‌ و صفحه های شاخص و دیرینه که بینگ آنان را ایندکس می‌کند ارزش می‌دهد.

پیش پا افتادن بک لینک در بینگ

در صورتی که کل الگوریتم‌های گوگل، برای یافتن ارجاعات به صفحه هاو ارزش و محبوبیت صفحه و وبسایت، از بک لینک بهره می گیرند و این بهره‌گیری تا جایی می باشد که خیلی از حذف بک لینک را منجر سرگردانی الگوریتم‌های گوگل می‌دانند.

اینگونه از لینک‌ها در دستور کار الگوریتم‌های بینگ نیستند.

بینگ و یاهو ارزشی برای بک لینک‌ها قائل نبوده و الگوریتم‌های آنان هم به دنبال بک لینک نمی‌رود و اکثر مقیاس هایش را بر روی یافتن وبسایت‌های چند رسانه‌ای و یا مطالبی که شامل اینگونه فایل‌ها می باشد قرار داده است.

ایندکس دامنه‌ها

گوگل تا هنگامی که لینک‌هایی از کل دامنه‌ها عاری از اسپم و تازگی داشته باشد، آن ها را سریع ایندکس می‌کند.

این در صورتی می باشد که الگوریتم‌های بینگ، دامنه‌هایی مثل .edu ، .gov ، .mil ، و .. را خیلی بهتر و در برتری قرار می‌دهند.

دلیل این کار معلوم نمی باشد منتها تحلیل ها نمایش می دهند که این دامنه‌ها به دلیل ارزش دلاری بالاتر، مقابل بینگ از اقتدار بیشتری برخوردارند.

این در صورتی می باشد که این دامنه‌ها در گوگل، هیچ تفاوتی با بقیه ی دامنه‌ها نداشته و مقیاس رتبه بندی، مطالبی می باشد که دامنه را منتقل و معرفی می‌کند.

الگوریتم eye inbound بینگ، چشم سومی برای دیدن برچسب‌ها

این موضوع در اول مقداری حیران کننده به نظر می‌رسد که سعی می‌کنیم آن را راحت توضیح دهیم.

متون لنگر، در برچسب‌ها برای خود پست شایستگی دارند، بینگ برچسب‌های بلند را کلمه به کلمه با الگویتم eye inbound تحلیل می‌کند.

به این طریق برچسب را بهتر می‌پسندد و این چیزی می باشد که بینگ آن را متون لنگر (anchor texts) می‌نامد.

چگونه وبسایت را برای بینگ هم سئو کنیم

در گام اول،ملزم می باشد که همه ی وب‌مسترها بدانند که بینگ، کلمه های کلیدی وبسایت را فقط در ۱۰۰ کیلوبایت اول سایت درج می‌کند.

این به چه مفهومی می باشد؟

به این مفهوم که ربات های بینگ، هنگامی که به صفحه‌ای رجوع میکنند، فقط تا جایی جلو می‌روند که ۱۰۰ کیلوبایت باشد و در حالتی که صفحه بیشتر از ۱۰۰ کیلوبایت باشد، ربات بینگ، بقیه را گزارش نمی دهد.

یقینا این موضوع نمی‌تواند مانعی باشد، فقط مساله این می باشد که وب‌مستر بداند می‌تواند در بالای صفحه مطالب خود، برچسب‌ها یا کلمه های کلیدی را بگذارد ، این هم برای ربات گوگل قابل فهم تر می باشد و برای بینگ و یاهو.

برای مثال، هنگامی که شخص زندگینامه کارل مارکس را می‌نویسد، جمله نخست را به این شکل شروع نکند:

” مردی بزرگ و متولد شده در لندن بود که کل جهان را دچار تحول کرد، بعد از نوشتن اثر معروف خود به نام سرمایه، نام خود را در تاریخ به درج رساند..”

مشکل اینگونه آغاز ها در این می باشد که کلمه های هدف، در پاراگراف‌ های نخست مشاهده نمی‌شود و بسیار بهتر می باشد که به این شکل شروع کرد:

“کارل مارکس، در خانواده‌ای تنگدست به دنیا آمد…” در اینجا عبارت کارل مارکس، که احتمالا عبارت کلیدی متن می باشد در پاراگراف اول و در دید بهتر ربات‌ها قرار دارد.

ریدایرکت‌های ۳۰۱ و ۳۰۲

بسیار پیش آمده که یک وبسایت حاوی چندین دامنه می باشد که با ریدایرکت کردن، یک دامنه را به عنوان دامنه اصلی به موتور جستجوگر می شناسد.

در صورتیی که الگوریتم‌های گوگل، هر دو ریدایرکت ۳۰۱ و ۳۰۲ را می‌پذیرند، منتها بینگ رسما اعلام کرده که در این موارد، فقط ریدایرکت‌های ۳۰۱ را مورد قبول می‌داند.

سابقا اکثر متخصصین سئو، الگوریتم‌های بینگ را خیلی کند و در موردهایی هم با واژه underdog (فلک زده) مخاطب قرار داده‌اند.

منتها همان گونه که در بالا ذکر شد یک وبمستر می‌تواند در کنار ورودی گوگل خود و انجام دادن آنچیزی که گوگل از او می‌خواهد نیم نگاهی هم به سهم ۱۷% بینگ و یاهو از بازار کلیک داشته باشد.